Jødisk Nasjonalfond arrangerer 65-års tur for nordiske land

I midten av april inviterer Jødisk Nasjonalfond til felles Israel-tur for venner fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Deltakerne kan bli med i feiring av Israels nasjonaldag.

Jødisk Nasjonalfond har plantet millioner av trær i Israel. (Arkivfoto: Conrad Myrland)
Jødisk Nasjonalfond har plantet millioner av trær i Israel. (Arkivfoto: Conrad Myrland)

– Det blir en spesiell opplevelse som inkluderer eksklusiv tilgang til store arrangementer og opplevelsesturer i naturen, lokker Janna Lima, daglig leder i Jødisk Nasjonalfond Norge. Hun mener det er sider av Israel som bare KKL-JNF kan vise fram.

Det er ikke JNF som feirer 65 år i april, for denne organisasjonen ble stiftet allerede i 1901. 65-årsjubilanten er den moderne staten Israel.

For mer informasjon om turen, se nettsiden til JNF.

Forrige artikkelSV kan ikke tjenesteutsette jobben mot jødehat
Neste artikkelVil gjøre søndag til fridag i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.