Bli med Reidun Bugge til Israel

Kunst, kultur og vin. Med disse tre stikkordene markesfører Reidun Bugge (bildet) sin Israel-tur til høsten.

Reidun Bugge, styremedlem i MIFF Østfold, leder turgruppe til Israel 28. september til 8. oktober.
Reidun Bugge, styremedlem i MIFF Østfold, leder turgruppe til Israel 28. september til 8. oktober.
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Reidun Bugge er et mangeårig medlem av MIFF som har hatt stort engasjement i MIFF Østfold. Hun har 25 års reiseledererfaring fra inn- og utland, blant annet mange turer til Israel og Midtøsten.

– I tillegg til alt det andre Israel er kjent for, blomstrer kunst og kultur i alle kategorier, fra det historiske og tradisjonelle, til det mest moderne og fantasirike, sier Bugge. Kunst og kultur blir et hovedfokus, sammen med besøk hos to ulike vinprodusenter.

Last ned program med all informasjon her.

 

Forrige artikkelTreåring kritisk skadet etter steinkasting
Neste artikkelObama på Kanal 2
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -