Restplasser på direktefly til Israel

Drømmer du om en ferie i Israel til høsten? Sabra Fokus Reiser har noen ledige billetter med direktefly fra Oslo og Stavanger i september og oktober.

El Al-fly. (Illustrasjonsfoto: caribb, flickr.com)
El Al-fly. (Illustrasjonsfoto: caribb, flickr.com)

Sabra Fokus Reiser fyller stort sett opp sine direktefly til Israel med folk som skal delta på gruppereiser. Men nå legger selskapet også ut noen ledige seter på fly som går til Israel 18. september og 28. september.

  • Restplass på direktefly fra Oslo 18. september med retur fra Tel Aviv 28. september selges for kr. 6.950,- inkludert avgifter.
  • Restplass på direktefly fra Oslo eller Stavanger 28. september med retur fra Tel Aviv 8. oktober selges for kr. 5.950,- inkludert avgifter.

Booking på tlf. 38 12 56 60 eller post@fokusreiser.no

www.fokusreiser.no

 

Forrige artikkel– Vi er som Sveits og blander oss ikke
Neste artikkelSyrias opposisjon: – 1.300 er drept i gassangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.