Restplasser til Israel i november

Nå kan du sikre deg restplass på direktefly fra Oslo til Tel Aviv 17. november med retur 24. november til en svært billig penge.

(Illustrasjonsfoto: ken H, flickr.com)
(Illustrasjonsfoto: ken H, flickr.com)

Reiseselskapet Sabra Fokus Reiser melder at de har omlag 15 rimelige restplasser på en SAS-flygning fra Oslo til Tel Aviv via København søndag 17. november, med retur 24. november.

Prisen på restplassene, inkludert flyskatter, ligger på omlag 2.500 kroner. Dette er mindre enn halvparten av prisene som MIFF får opplyst ved søk på nettsidene til SAS for disse datoene.

Disse billettene kan forsvinne raskt!

Kontakt Sabra Fokus Reiser

post@fokusreiser.no

Tlf. 38 12 56 60Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelKongressen vil ha tøffere Iran-sanksjoner
Neste artikkelTynnslitt vennskap?
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise