Lanserer ny flyforbindelse Oslo – Tel Aviv

Brussels Airlines vil lokke nordmenn til å fly til Tel Aviv fra Oslo via Brussel. Med mindre enn én times mellomlanding kommer du raskt til målet. – Vi ser økende interesse for Israel-reiser fra Norge, sier Jan Otto Hermansen i flyselskapet.

Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)
Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)

Fra 1. april til 25. oktober åpner Brussels Airlines en sommerrute mellom Oslo og Tel Aviv via Brussel. Det blir avganger fra Oslo tidlig på morgenen mandager, onsdager, torsdager og søndager som er synkronisert med flyselskapets daglige avganger til Tel Aviv. Også på returen fra Tel Aviv på ettermiddagen er ventetiden ved mellomlanding og flybytte i Brussel minimal, under én time begge veier. Forlater du Oslo 06.30 om morgen, kan du være i Tel Aviv allerede kl. 14 norsk tid (kl. 15 israelsk tid).

– Vi ser at det er en økende interesse for reiser til Israel fra Norge, sier Jan Otto Hermansen, som er manager for Brussels Airlines i Norge.

På selskapets nettsider kan man finne tur/ retur billetter Oslo-Tel Aviv i april og mai helt ned i tre tusen kroner, men på de fleste datoer må man ut med en del mer.

Brussels Airlines har flere daglige avganger fra Stockholm, Gøteborg, København og Oslo til Brussel – med videre forbindelse til over 70 destinasjoner i Europa, Afrika og USA.

 

Forrige artikkel”Verdensmaktene overgir seg til den iranske nasjonens vilje”
Neste artikkelImporten fra Israel øker til ny rekord for tredje år på rad
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.