Sarpsborg Arbeiderblad lovpriser Tel Aviv

Journalist Marie Strand Lien har levd “det søte liv ved Israels kyst”. Hun roser Tel Aviv og byens innbyggere i en reisereportasje i Sarpsborg Arbeiderblad.

Faksmile fra Sarpsborg Arbeiderblad lørdag 15. mars 2014.
Faksmile fra Sarpsborg Arbeiderblad lørdag 15. mars 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Marie Strand Lien er journalist i kultur- og reportasjegruppen i Sarpsborg Arbeiderblad. Lørdag 15. mars hadde hun et tosides oppslag i avisen med presentasjon av Tel Aviv som reisemål.

Det er tydelig at den norske journalisten har kommet hjem med positive minner fra Israels nest største by. I Tel Aviv “kan du meske deg med strand, shopping og søte appelsiner”, innleder hun.

Det meste hun beskriver av Tel Avivs herligheter er nok stort sett velkjent for MIFFs lesere, men vi tar med et par sitater fra artikkelen.

“Israel er for mange synonymt med konflikt og krig. Men i storbyen Tel Aviv føles uroen langt unna.”

“Du kommer deg lett rundt i det kompakte sentrum, enten ved å gå, sykle eller ta buss eller taxi. Tel Aviv-erne er vennlige og byr på råd, tips og smil.”

Strand Lien har også snakket med israeleren Jonathan Schipper og det norske ekteparet Eldrid og Arvid Stokke som besøkte Israel for første gang.

Aftenposten ga Tel Aviv tilsvarende varme anbefalinger i oktober 2013.

 

Besøk Israel!

MIFF har en egen temaside om turisme i Israel som heter Besøk Israel! 25. april til 4. mai arrangerer MIFF en vårtur til Israel med Hallgrim Berg og Mette Follestad som reiseledere. Denne turen er fullbooket.

MIFFs styreleder Morten Fjell Rasmussen og Laila Elnes Bielachowicz er reiseledere på en ny MIFF-tur fra 4. til 12. oktober 2014. Her er det fortsatt ledige plasser!

 

  • Takk til Erik Lund i MIFF Østfold for tips om reisereportasjen i Sarpsborg Arbeiderblad!
Forrige artikkelMIFFs protest er utplassert i Sørlandets Kunstmuseum
Neste artikkelFire israelske soldater såret på Golan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.