Norwegian direkte fra København til Tel Aviv

Norwegian åpnet sin direkterute fra Oslo til Tel Aviv 31. oktober 2018. (Illustrasjonsfoto: Steve Selwood, flickr.com)
Norwegian åpnet sin direkterute fra Oslo til Tel Aviv 31. oktober 2018. (Illustrasjonsfoto: Steve Selwood, flickr.com)

– Snart kan reiselystne dansker og svensker fra Sør-Sverige fly med Norwegian til en av verdens beste badebyer, den trendy storbyen Tel Aviv, melder Travel News onsdag ettermiddag. Også reiselystne nordmenn kan selvsagt benytte den nye Norwegian-ruten til Israel, men tidlig avgang fra Kastrup (kl. 06.05) vil sannsynligvis kreve overnatting i Danmark på vei nedover. Fra før har Norwegian direkterute til Israel fra Stockholm.

Den nye ruten fra København vil bli trafikkert to ganger i uken fra 11. april, og tre ganger i uken fra 4. mai.

– Antall nordiske turister til Israel øker med flere prosent hvert år, bare det siste året reiste 85.500 mennesker i Norden til Israel, noe som tilsvarer en økning på 5 prosent fra 2012, sier Erika Samuelsson, PR-ansvarlig for Israels turistbyrå for de nordiske og baltiske landene.

På Norwegians nettside finner MIFF en tur-retur billett København-Tel Aviv i påsken til kun 1.900 kroner. Billetten har avreise fra Kastrup kl. 06.05 fredag 11. april med retur fra Ben Gurion flyplass kl. 12.30 fredag 18. april.

Også SAS har direktefly til Israel fra Stockholm og København.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag