Brussels Airlines trapper opp forbindelsen fra Oslo til Tel Aviv

Sommerruten fra Oslo via Brussel til Tel Aviv trappes opp fra fire til syv i uken neste år.

Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)
Brussels Airlines bruker flytypen Airbus 319 på ruten til Tel Aviv. (Foto: Brussels Airlines)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I 2014 lanserte Brussels Airlines en sommerrute mellom Oslo og Tel Aviv via Brussel. I 2015 trappes tilbudet opp fra fire dager i uken til hver dag.

Fra 29. mars til 24. oktober kan du starte fra Gardermoen kl. 06.35 og lande på Ben Gurion i Tel Aviv kl. 14.55. Hjemreisen starter kl. 15.55 fra Ben Gurion, og etter nok en mellomlanding i Brussel er du på Gardermoen kl. 22.50, opplyser Jan-Otto Hermansen, manager i Brussels Airlines Norge.

Brussels Airlines har flere daglige avganger fra Stockholm, Gøteborg, København og Oslo til Brussel – med videre forbindelse til over 70 destinasjoner i Europa, Afrika og USA.

Forrige artikkelEr en tredje intifada under utvikling?
Neste artikkelProfessor Utvik sammenligner islamister med…
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.