Siste sjanse til å bli med på vårturen til Israel

– Bli med på kunnskaps- og hyggeturen 24. april til 4. mai. Det er fortsatt ledige plasser, oppmuntrer reiseleder Hallgrim Berg.

Om bare to uker starter MIFFs årlige vårtur til Israel, men det er fortsatt tid og mulighet til å melde seg på, melder reiseleder Hallgrim Berg. Det er tredje år på rad at Berg og Mette Follestad leder MIFFs populære kunnskap- og hyggetur til Israel.

Opplegget er innholdsrikt, bl.a. besøk på bibelhistoriske steder og nye attraksjoner, badebyen Eilat, yrende folkeliv i Jerusalem og Tel Aviv, og som et av mange høydepunkter: Dagsutflukt til Petra i Jordan! Overnattinger på sentralt beliggende hoteller og moderne kibbutzer. Som bonus: Eget «komitemøte» med tidligere statsråd Uzi Landau i Knesset.

Se program for turen i PDF på nettsidene til Sabra Fokus Reiser. Der finner du også informasjon om priser.

Forrige artikkel200 arrestert for opptøyer på Vestbredden
Neste artikkelFylkesleder i AUF kommer hjem fra Vestbredden med jødehets
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.