Bli med på MIFFs vårtur i 2016

Hallgrim Berg og Mette Follestad inviterer deg med på kunnskap- og hyggetur til Israel fra 22. april til 2. mai 2016.

Mette Follestad og Hallgrim Berg er reiseledere på MIFFs vårtur.
Mette Follestad og Hallgrim Berg er reiseledere på MIFFs vårtur.

– Velkommen til en spennende tur med varierte attraksjoner! Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, skriver reiselederne i programmet.

MIFFs vårtur 2016 vil få en spesiell atmosfære da tidsrommet samsvarer med jødisk påske, Pesach. Opplegget er innholdsrikt, bl.a. besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata, Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Masada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Caesarea… I tillegg til Independence Hall, Yad Vashem og Israel Museum inkluderer turen nye attraksjoner: Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret. NB! Unik bonus på denne turen: Kveldsbesøk på hotellet av tidligere Knesset-representant og regjeringsmedlem Uzi Landau! Opphold kun på gode og sentralt beliggende hoteller. Ikke minst: Opplev den kunnskapsrike Vivian, vår svenske guide.
Forrige artikkelMøte i MIFF Hallingdal: Israel – framgang trass motbør
Neste artikkelKirkelederen snur det på hodet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.