Bli med på MIFFs vårtur i 2016

Hallgrim Berg og Mette Follestad inviterer deg med på kunnskap- og hyggetur til Israel fra 22. april til 2. mai 2016.

Mette Follestad og Hallgrim Berg er reiseledere på MIFFs vårtur.
Mette Follestad og Hallgrim Berg er reiseledere på MIFFs vårtur.

– Velkommen til en spennende tur med varierte attraksjoner! Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, skriver reiselederne i programmet.

MIFFs vårtur 2016 vil få en spesiell atmosfære da tidsrommet samsvarer med jødisk påske, Pesach. Opplegget er innholdsrikt, bl.a. besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata, Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Masada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Caesarea… I tillegg til Independence Hall, Yad Vashem og Israel Museum inkluderer turen nye attraksjoner: Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret. NB! Unik bonus på denne turen: Kveldsbesøk på hotellet av tidligere Knesset-representant og regjeringsmedlem Uzi Landau! Opphold kun på gode og sentralt beliggende hoteller. Ikke minst: Opplev den kunnskapsrike Vivian, vår svenske guide.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise