Oscar-nominerte får tur til Israel verdt 470.000 kroner

Du behøver ikke bli overrasket dersom du ser Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Matt Damon, Christian Bale, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett eller Steven Spielberg dekket av gjørme ved Dødehavet eller tyggende på en Shawarma i pita på en restaurant i Israel.

Slike statuetter mottar vinnerne på Oscar-utdelingen (Foto: Prayitno, flickr)
Slike statuetter mottar vinnerne på Oscar-utdelingen (Foto: Prayitno, flickr)

Årets Oscar-seremoni finner sted 28. februar i Los Angeles. Allerede nå er det klart at alle nominerte i klassen for skuespillere og regissører vil motta en luksuriøs gavepakke verd rundt 1,7 millioner norske kroner.

Pakken inkluderer en 10-dagers luksustur til Israel med verdi på ca. 470.000 kroner.

De heldige mottakerne vil få flyreise på første klasse og opphold på de beste 5-stjerners hotellene i Israel.

Laserbehandling for å styrke huden og forsyning av ansiktskrem for resten av livet er også inkludert.

Det er firmaet Distinctive Assets i Los Angeles som donerer gavepakken.

Kilder: Jerusalem Post, VG og Yedioth Ahronoth.

Forrige artikkelHonnør til generaladvokaten
Neste artikkelPalestiner knivstakk og såret jogger på Vestbredden tirsdag ettermiddag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Geir Knutsen kom første gang til Midtøsten som FN-soldat i Libanon i 1984. Til sammen har han bodd i Libanon og Israel i over fire år. Han har vært medlem i MIFF siden 1988. Høsten 2013 begynte han i en deltidsstilling i MIFF og i full stilling fra januar 2016 til sommeren 2020.