Slik kommer du billigst til Israel i påsken

MIFF gir deg det billigste og beste tilbudet for å komme deg fra Oslo til Israel i påsken.

Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Siden 1950 har Jerusalem vært Israels hovedstad. Nå blir den anerkjent som det av USA. (Foto: Israeltourism/Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det finnes flere alternativer for å komme seg fra Oslo til Israel i påsken for en rimelig penge. Det viser en gjennomgang som MIFF har gjort av de ulike tilbyderne. Vi har valgt å utelate rutene med de mest ugunstige reisetider i vår undersøkelse.

Det billigste tilbudet som ble funnet mandag ettermiddag 9. januar er russiske Aeroflot. De har avgang klokken 20:55 lørdag 8. april fra Oslo Lufthavn, med mellomlanding i Moskva, og ankomst i Tel Aviv 05:25. Total reisetid ned er sju og en halv time. Hjemreisen er lørdag 15. april klokken 12:55, med ankomst i Oslo 20:05, og prisen kommer på 2780,- kroner.

Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)
Et fly fra russiske Aeroflot på vei inn for landing på Ben Gurion. (Foto: Pieter van Marion/Flickr)

Skulle du ønske å være en dag lenger i Israel tilbyr Air Baltic å fly deg frem og tilbake for 3466,- kroner. De har avreise fra Oslo lørdag 8. april klokken 19:30, med mellomlanding i Riga, og ankomst i Tel Aviv klokken 03:50. Total reisetid ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da søndag 16. april klokken 07:10, med ankomst i Oslo 13:45. Vil du spare drøyt 900 kroner, og ikke gjør noe av å vente på en flyplass, får du Aeroflot på den samme datoen til kun 2546,- kroner. Da med flere timer venting i Moskva og en total reisetid på tolv timer og et kvarter.

For dem som ønsker å bli i Israel fram til mandag 17. april, kan et alternativ være å fly Aeroflot ned, og Air Baltic hjem igjen. Da er avreise med Aeroflot lørdag 8. april klokken 20:55, med ankomst i Tel Aviv 05:25. Reisetiden ned er sju timer og 20 minutt. Hjemreisen blir da mandag 17. april klokken 09:10, med ankomst i Oslo 19:05. Merk at lang mellomlanding i Riga gjør at total reisetid kommer opp i nesten elleve timer. Prisen for flybillettene vil da komme på 3598,- kroner.

Det er svært populært å reise til Israel i påsken, så vær obs på at pristilbudene endrer seg raskt.

Forrige artikkelAbbas har bedt om jihad mot ambassadeflytting
Neste artikkelUkjent gruppe tar på seg skylden for Jerusalem-terror: Truer med en bølge av nye terrorangrep
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.