Anbefaler Israel som strand- og badedestinasjon

Det anerkjente motemagasinet Vogue skryter uhemmet av Israels utallige strender.
Motemagasinet Vouge mener Israel er en fantastisk destinasjon for strand- og badeliv. (Foto: Xiquinho Silva/Flickr)
Motemagasinet Vouge mener Israel er en fantastisk destinasjon for strand- og badeliv. (Foto: Xiquinho Silva/Flickr)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Israel er kanskje mest kjent for sine hellige steder, men det er også en utmerket destinasjon for dem som foretrekker lange sandstrender og gode bademuligheter, skriver det amerikanske motemagasinet Vogue. Det anerkjente magasinet mener Israel alt for lenge har gått under radaren som strand- og badedestinasjon, og har derfor laget en guide til leserne hvor de finner de vakreste strendene i landet.

– Med en kystlinje som grenser til Middelhavet, Dødehavet, Rødehavet og Genesaretsjøen, med dykkemuligheter i verdensklasse og gamle ruiner å utforske, har Israel noe å tilby for alle som elsker å gå på stranden, skriver Vogue.

Motemagasinet ramser så opp strender i Tel Aviv, Akko, Cæsarea, Ein Bokek og Eilat. Tel Aviv blir trukket fram som en av de beste destinasjonene for strandelskere.

– Den hvite byens evige solskinn trekker folk til sine 13 strender, som ligger på et 15 kilometer langt strekke langs Middelhavet. Strandliv er en viktig del av byens kultur.

Hele guiden til det amerikanske motemagasinet kan du lese her.

I Eilat er det fine muligheter for å bade og dykke i Rødehavet. (Foto: Brian Negin)
I Eilat er det fine muligheter for å bade og dykke i Rødehavet. (Foto: Brian Negin/Flickr)


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise