Israel forbereder seg på en hetebølge

Mens sommeren er på hell i Norge, opplever Israel unormal varme.

I løpet av årets seks første måneder har 2,1 millioner turister besøkt Israel. Det er en kraftig økning fra i fjor.
Strandliv i Tel Aviv. (Foto: Geir Knutsen, MIFF)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Meteorologer advarer om at en ekstrem hetebølge er på vei inn over Israel. Det er ikke vanlig med slike hetebølger så sent i august, skriver avisen Times of Israel.

Temperaturen vil begynne å stige utover fredagen og fortsette å stige fram til lørdag. Innen lørdag ettermiddag vil temperaturen være farlig høy i ørkenen og lavlandet.

Det er ventet 33 grader i Jerusalem, 32 i Tel Aviv, 31 i Haifa, 40 ved Dødehavet, 36 i Beersheba og hele 42 grader i Eilat. Hetebølgen er ventet å vare til søndag, eller enda lenger. Temperaturene vil gå tilbake til normalen i løpet av neste uke.

Forrige artikkelLatter kostet israelsk familie livet
Neste artikkelFrankfurt forbyr boikott av Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -