Nyt forsommeren i Israel med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad

Unik 70-årsjubileumstur fra 20. april 2018.
Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

MIFFs årlige vårtur til Israel, med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad som reiseledere, blir en unik mulighet til å oppleve Israel i jubileumsåret.

– Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, sier reiselederne.

Opplegget er innholdsrikt, blant annet besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata og Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, berømt for sin badestrand og promenade.

Båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Massada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Cæsarea er andre stikkord. I tillegg blir det besøk i Independence Hall, Yad Vashem, Knesset, Israel Museum, Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret.

– Vi bor kun på gode og sentralt beliggende hoteller under reisen, sier Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad. De håper å ha deg med på turen!

Hallgrim Berg (72) er bestselgende forfatter, tidligere stortingsrepresentant, musiker, historieforteller, sekretær i MIFF Hallingdal og en mye brukt foredragsholder i MIFF.

Mette Johanne Follestad (48) er styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer, styreleder i MIFF Asker og medlem av MIFFs valgkomité. Hun legger vekt på å presentere Israel som et moderne samfunn.

Les alt om turen og bestill hos Plussreiser.noGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelWilloch bitt i baken av arabisk ulv i Israel
Neste artikkelTankene bak Israel og hva de (foreløpig) har ført fram til
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise