Nyt forsommeren i Israel med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad

Unik 70-årsjubileumstur fra 20. april 2018.

Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.
Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad.

MIFFs årlige vårtur til Israel, med Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad som reiseledere, blir en unik mulighet til å oppleve Israel i jubileumsåret.

– Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn eller politisk ståsted, sier reiselederne.

Opplegget er innholdsrikt, blant annet besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata og Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, berømt for sin badestrand og promenade.

Båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Massada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Cæsarea er andre stikkord. I tillegg blir det besøk i Independence Hall, Yad Vashem, Knesset, Israel Museum, Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret.

– Vi bor kun på gode og sentralt beliggende hoteller under reisen, sier Hallgrim Berg og Mette Johanne Follestad. De håper å ha deg med på turen!

Hallgrim Berg (72) er bestselgende forfatter, tidligere stortingsrepresentant, musiker, historieforteller, sekretær i MIFF Hallingdal og en mye brukt foredragsholder i MIFF.

Mette Johanne Follestad (48) er styremedlem i Norsk-Israelsk Handelskammer, styreleder i MIFF Asker og medlem av MIFFs valgkomité. Hun legger vekt på å presentere Israel som et moderne samfunn.

Les alt om turen og bestill hos Plussreiser.no

Forrige artikkelWilloch bitt i baken av arabisk ulv i Israel
Neste artikkelTankene bak Israel og hva de (foreløpig) har ført fram til
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.