Nå kan du gjøre et kupp på Israel-reise

Er du raskt ute kan du sikre deg billetter til Israel i påsken for under 1900 kroner.

Det latviske flyselskapet airBaltic har kampanje på flybilletter. Nå kan du sikre deg en billig Israel-reise. (Foto: Flickr)
Det latviske flyselskapet airBaltic har kampanje på flybilletter. Nå kan du sikre deg en billig Israel-reise. (Foto: Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det latviske flyselskapet airBaltic har salg på flybilletter til flere av sine destinasjoner. Blant annet flyr selskapet til Tel Aviv i Israel. Derfor er det nå muligheter for å gjøre et kupp på en reise Israel. Flyturen er ikke direkte, men med mellomlanding i Riga. Salget varer fram til 23. oktober og reisperioden er 14. november til 10. juni 2018.

MIFF har sjekket ut noen av prisene ut fra Oslo Gardermoen. Utreise 14. november med hjemreise 22. november ligger for eksempel på rundt 1800 kroner tur/retur.

Ønsker du å oppleve Israel i påsken 2018? Nå kan du sikre deg billetter for under 2100 kroner tur/retur i denne perioden. Hvis du bruker søkemotorer som Momondo kan du presse prisen ytterligere ned, til under 1900 kroner for en tur/retur-billett.

Til sammenligning ligger flybilletter hos flere andre flyselskap på det dobbelte i pris som airBaltic i denne perioden. Så her det mulig å gjøre et kupp på Israel-reisen.

Flytidene er også behagelige med korte mellomlandinger. Ett eksempel: Avreise fra Oslo 26. mars 2018 klokken 19:25 med ankomst i Tel Aviv 03:50. Reisetiden er på 7 timer og 25 minutt. Hjemreise fredag 30. mars klokken 06:40 med ankomst Oslo 13:45. Total reisetid er på 8 timer og 5 minutt. Pris: 1873,- kroner per person.

I tillegg til Oslo har airBaltic også ruter fra Bergen, Stavanger og Ålesund.

Her kan du selv søke etter billige flybilletter.

Mange ønsker å besøke Israel og Jerusalem i påsken. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Mange ønsker å besøke Israel og Jerusalem i påsken. (Foto: Israeltourism/Flickr)
Forrige artikkelRaketter avfyrt fra Sinai landet i Israel
Neste artikkelIsrael bombet et syrisk luftvernbatteri
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.