Tilbyr Israel på under fem timers reisetid i påsken

Ledige plasser på direktefly.

Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. (Foto: Privat)
Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. (Foto: Privat)
Er MIFF et viktig KORREKTIV til demoniseringen av Israel? Hvis du svarer JA, klikk her og bli medlem av MIFF.

Reisebyrået Plussreiser setter opp direkte charterfly fra Oslo til Tel Aviv i påsken. De fleste setene er fylt opp av deltakere på gruppereiser, men det er også et begrenset antall plasser for dem som bare ønsker å kjøpe flyreisen.

– Fredag 23. mars kan du fly fra Oslo kl. 11 og rekke middag på kvelden i Israel, sier Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. Normalt tar flyturer fra Norge til Israel med mellomlanding minst 7 timer, direktefly tar fem timer.

Returreisen for direkteflyet går fra Israel kl. 07.00 mandag 2. april. Dermed er du på Oslo Lufthavn Gardermoen rundt kl. 11 norsk tid. Plussreiser tar forbehold om at reisetidene kan forandre seg noe.

DEL
Forrige artikkelNetanyahu: – Iran prøver å gjøre Libanon om til en stor rakettfabrikk
Neste artikkelFlere israelske arabere utdanner seg
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.