Tilbyr Israel på under fem timers reisetid i påsken

Ledige plasser på direktefly.
Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. (Foto: Privat)
Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Reisebyrået Plussreiser setter opp direkte charterfly fra Oslo til Tel Aviv i påsken. De fleste setene er fylt opp av deltakere på gruppereiser, men det er også et begrenset antall plasser for dem som bare ønsker å kjøpe flyreisen.

– Fredag 23. mars kan du fly fra Oslo kl. 11 og rekke middag på kvelden i Israel, sier Aud Kindervåg Halsne, daglig leder i Plussreiser. Normalt tar flyturer fra Norge til Israel med mellomlanding minst 7 timer, direktefly tar fem timer.

Returreisen for direkteflyet går fra Israel kl. 07.00 mandag 2. april. Dermed er du på Oslo Lufthavn Gardermoen rundt kl. 11 norsk tid. Plussreiser tar forbehold om at reisetidene kan forandre seg noe.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelNetanyahu: – Iran prøver å gjøre Libanon om til en stor rakettfabrikk
Neste artikkelFlere israelske arabere utdanner seg
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise