Denne byen bør du besøke i juni

CNN anbefaler å legge ferieturen til Tel Aviv.
CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Har du ferie i juni, men er usikker på hvor du skal dra? Amerikanske CNN har på sine nettsider publisert en liste over fem spennende destinasjoner man kan legge ferien til i juni måned. På toppen av listen: Tel Aviv, Israel.

– Det er billigere å besøke Tel Aviv om våren og høsten, men det er en grunn til at sommeren er den mest populære tiden. Spesielt europeere strømmer til Israels Middelhavskyst i denne perioden, skriver CNN.

Videre skriver de om ulike tips til dem som ønsker å besøke Tel Aviv. De trekker blant annet fram shopping, uteliv og byens utallige strender.

– Den som drar til stranden, vil kunne nyte en sjøtemperatur på opp til 27 grader. Det er også lite eller ingenting nedbør i juni. Tel Aviv har mange strender du kan velge mellom, skriver CNN og trekker fram flere alternativer.

Andre steder som anbefales i juni er Asheville i Nord-Carolina i USA, St. Petersburg i Russland, Split i Kroatia og Lake Powell i Arizona i USA.

CNN er ikke de eneste som anbefaler Israel og Tel Aviv. Også motemagasinet Vogue anbefaler Israel for dem som er glad i strand- og badedestinasjoner.

Og mange lar seg friste. Rekordmange turister besøkte Israel i 2017.

Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise