Denne byen bør du besøke i juni

CNN anbefaler å legge ferieturen til Tel Aviv.

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Har du ferie i juni, men er usikker på hvor du skal dra? Amerikanske CNN har på sine nettsider publisert en liste over fem spennende destinasjoner man kan legge ferien til i juni måned. På toppen av listen: Tel Aviv, Israel.

– Det er billigere å besøke Tel Aviv om våren og høsten, men det er en grunn til at sommeren er den mest populære tiden. Spesielt europeere strømmer til Israels Middelhavskyst i denne perioden, skriver CNN.

Videre skriver de om ulike tips til dem som ønsker å besøke Tel Aviv. De trekker blant annet fram shopping, uteliv og byens utallige strender.

– Den som drar til stranden, vil kunne nyte en sjøtemperatur på opp til 27 grader. Det er også lite eller ingenting nedbør i juni. Tel Aviv har mange strender du kan velge mellom, skriver CNN og trekker fram flere alternativer.

Andre steder som anbefales i juni er Asheville i Nord-Carolina i USA, St. Petersburg i Russland, Split i Kroatia og Lake Powell i Arizona i USA.

CNN er ikke de eneste som anbefaler Israel og Tel Aviv. Også motemagasinet Vogue anbefaler Israel for dem som er glad i strand- og badedestinasjoner.

Og mange lar seg friste. Rekordmange turister besøkte Israel i 2017.

Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Tel Aviv er kjent for sitt vibrerende uteliv. Det trekkes fram i CNNs reisetips. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Forrige artikkelFotballkampen mellom Argentina og Israel avlyst etter palestinske trusler
Neste artikkelEtter MIFFs klage må festival svare for sin diskriminering av israelere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.