Hva er den beste takken du kan gi Bjørn Kjos og Norwegian?

Norwegian ble overøst med positiv respons etter nyheten om direkteruten til Israel, men det er bare én takk som virkelig duger.

Bjørn Kjos er svært tilfreds med direkterute mellom Norge og Israel. (Foto: Norwegian)
Bjørn Kjos er svært tilfreds med direkterute mellom Norge og Israel. (Foto: Norwegian)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Onsdag 31. oktober blir det for første gang i historien en fast direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. Norwegian starter med to avganger i uken, varslet selskapet 13. juni.

Ny direkterute fra Oslo 🙌

Tel Aviv – En kulturell skatt med gyldne sandstrender og krystall-blått hav🏖 Fly dit direkte med Norwegian 🛫

Publisert av Norwegian Onsdag 13. juni 2018

På sin Facebook-side er Norwegian blitt overøst med positiv respons. Over 1300 liker-klikk, over 200 hjerter, nesten 400 kommentarer og nesten 200 delinger er langt mer enn vanlig respons på siden.

En MIFF-kilde snakket med Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos kort tid etter direkteruten ble offentlig kjent. Kjos uttrykte stor optimisme, og fortalte at Norwegian ønsker å gjøre Oslo til et knutepunkt for langdistanseflygninger mellom Israel og USA.

Den beste takken du kan gi til Norwegian og Bjørn Kjos for den nye direkteruten, er å bestille billett til Israel. Fra flyselskapets nettside kan du allerede bestille avganger hver onsdag og lørdag tur-retur direkte Oslo-Tel Aviv fra 31. oktober 2018 til utgangen av mars 2019.

Med direkterute blir kortere turer til Israel mye lettere. I vinter kan du reise fra Oslo kl. 12.00 på en lørdag og være i sentrum av Jerusalem, Tel Aviv eller Haifa mellom 19 og 20 på kvelden. Etter en langhelg kan du returnere fra Tel Aviv en onsdag kl. 17.10 israelsk tid og være tilbake på Gardermoen kl. 20.40 norsk tid. Hvis du ikke bor på det sentrale Østlandsområdet, kan du likevel rekke fly hjem til din del av Norge samme kveld – etter kl. 21.30 på onsdag kvelder har Norwegian (per 27. juni) fly til Bodø, Bergen, Haugesund, Tromsø, Trondheim, Kristiansand, Ålesund og Molde.

  • Har du allerede bestilt eller kommer du til å bestille billett med Norwegian til Israel i vinter? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet.
Forrige artikkelDemonisering av Israel og palestinsk kampsang på NRK P2
Neste artikkelIsraelsk programvare oppdager antisemittisme i sosiale medier
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -