Nå tilbyr Ving pakkereiser til Israel

Fly og hotell i én uke for to personer fra 7000 kroner og oppover.

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Den norske reisearrangøren Ving vil fra høsten av tilby pakkereiser til Tel Aviv i Israel. Ving starter opp med pakkereisene fra og med 31. oktober, samtidig som Norwegian starter opp sin direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. Denne ruten har to ukentlige avganger, onsdager og lørdager. Det går også an å benytte seg av andre rutefly når man bestiller pakkereisen gjennom Ving, men da er det ofte ugunstige flytider og lange mellomlandinger.

«Når du reiser med Ving flyr du til Tel Aviv med rutefly, og det betyr at du kan velge blant forskjellige avreisedager og selv velge hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Vi tilbyr også et titalls hotell, både langs stranden og i selve byen», skriver Ving på sine nettsider.

En prissjekk på Vings nettsider viser at fly og hotell i én uke for to personer i november ligger på drøyt 11.000 kroner og oppover, avhengig av hva slags hotellstandard man ønsker. Hvis man ønsker å reise til Israel i januar eller februar er det mulig å finne priser helt ned mot 7000 kroner for fly og hotell i én uke for to personer. Til sammen har Ving 44 hoteller å velge mellom.

«Velkommen til Israel! Tel Aviv er en av Midtøstens mest dynamiske byer, med et spennende underholdningstilbud, en lang strand og utmerkede shoppingmuligheter. Det er heller ikke langt til Jerusalem, Masada og Dødehavet», skriver Ving videre.

Tel Aviv ble nylig kåret av CNN til en av de mest spennende byene i verden å besøke. Ving mener byen kan tilby langt mer enn andre byer på lik størrelse.

«Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strandliv og storbyliv. Stranden er godt over en mil lang, og det ligger en elegant strandpromenade rett overfor. Det finnes i tillegg et stort aktivitetstilbud og gode shoppingmuligheter, og det er få byer som kan tilby like mye på samme areal som Tel Aviv».

Og turistene ser ut til å sette pris på Israel. I løpet av årets seks første måneder har over to millioner turister besøkt landet. Det er rekordmange.

Forrige artikkelNorge må balansere støtten til grupper som formidler palestineres og israeleres argumenter
Neste artikkelImporten fra Israel gikk opp i første halvår
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.