Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nå tilbyr Ving pakkereiser til Israel

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Fly og hotell i én uke for to personer fra 7000 kroner og oppover.

Den norske reisearrangøren Ving vil fra høsten av tilby pakkereiser til Tel Aviv i Israel. Ving starter opp med pakkereisene fra og med 31. oktober, samtidig som Norwegian starter opp sin direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. Denne ruten har to ukentlige avganger, onsdager og lørdager. Det går også an å benytte seg av andre rutefly når man bestiller pakkereisen gjennom Ving, men da er det ofte ugunstige flytider og lange mellomlandinger.

«Når du reiser med Ving flyr du til Tel Aviv med rutefly, og det betyr at du kan velge blant forskjellige avreisedager og selv velge hvor mange dager du vil at ferien skal vare. Vi tilbyr også et titalls hotell, både langs stranden og i selve byen», skriver Ving på sine nettsider.

En prissjekk på Vings nettsider viser at fly og hotell i én uke for to personer i november ligger på drøyt 11.000 kroner og oppover, avhengig av hva slags hotellstandard man ønsker. Hvis man ønsker å reise til Israel i januar eller februar er det mulig å finne priser helt ned mot 7000 kroner for fly og hotell i én uke for to personer. Til sammen har Ving 44 hoteller å velge mellom.

«Velkommen til Israel! Tel Aviv er en av Midtøstens mest dynamiske byer, med et spennende underholdningstilbud, en lang strand og utmerkede shoppingmuligheter. Det er heller ikke langt til Jerusalem, Masada og Dødehavet», skriver Ving videre.

Tel Aviv ble nylig kåret av CNN til en av de mest spennende byene i verden å besøke. Ving mener byen kan tilby langt mer enn andre byer på lik størrelse.

«Tel Aviv passer perfekt hvis du er på utkikk etter et reisemål hvor du kan kombinere strandliv og storbyliv. Stranden er godt over en mil lang, og det ligger en elegant strandpromenade rett overfor. Det finnes i tillegg et stort aktivitetstilbud og gode shoppingmuligheter, og det er få byer som kan tilby like mye på samme areal som Tel Aviv».

Og turistene ser ut til å sette pris på Israel. I løpet av årets seks første måneder har over to millioner turister besøkt landet. Det er rekordmange.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart