Skyhøye hotellpriser under Eurovision

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Etter at det ble offentliggjort at Tel Aviv skal være vertskap for neste års Eurovision har hotellprisene i byen skutt i været. Tusenvis av turister er ventet til Tel Aviv mellom 14. og 18. mai og mange har allerede sikret seg hotellrom. Åtte måneder før sangkonkurransen arrangeres er 80 prosent av byens hotellrom allerede blitt bestilt, skriver avisen Jerusalem Post.

Prisene på de fleste hoteller er langt dyrere enn den var før det ble kjent at Tel Aviv blir vertskapsby. På enkelte hoteller er prisen nå dobbelt så høy som den var uka før Eurovision annonserte at konkurransen arrangeres i Tel Aviv neste år. Mange av de mest populære hotellene i byen er allerede fullbooket.

Men det er fortsatt håp om å finne rimelig overnatting for dem som har planer om å besøke Tel Aviv under Eurovision i mai neste år. Foreløpig ser ikke prisene på leie gjennom Airbnb ut til å være endret. Der ligger prisene på det samme nivået som de gjorde før offentliggjøringen av vertskapsby.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag