Skyhøye hotellpriser under Eurovision

Åtte måneder før Eurovision i Tel Aviv er flere hoteller allerede fullbooket.

CNN trekker fram Tel Aviv som et fantastisk sted å besøke i juni måned. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)
Hotellprisene i Tel Aviv under Eurovision er skyhøye. Mange hoteller er allerede fullbooket. (Foto: Dana Friedlander/Flickr)

Etter at det ble offentliggjort at Tel Aviv skal være vertskap for neste års Eurovision har hotellprisene i byen skutt i været. Tusenvis av turister er ventet til Tel Aviv mellom 14. og 18. mai og mange har allerede sikret seg hotellrom. Åtte måneder før sangkonkurransen arrangeres er 80 prosent av byens hotellrom allerede blitt bestilt, skriver avisen Jerusalem Post.

Prisene på de fleste hoteller er langt dyrere enn den var før det ble kjent at Tel Aviv blir vertskapsby. På enkelte hoteller er prisen nå dobbelt så høy som den var uka før Eurovision annonserte at konkurransen arrangeres i Tel Aviv neste år. Mange av de mest populære hotellene i byen er allerede fullbooket.

Men det er fortsatt håp om å finne rimelig overnatting for dem som har planer om å besøke Tel Aviv under Eurovision i mai neste år. Foreløpig ser ikke prisene på leie gjennom Airbnb ut til å være endret. Der ligger prisene på det samme nivået som de gjorde før offentliggjøringen av vertskapsby.

Forrige artikkelHar samlet inn millioner av kroner til de etterlatte etter drapet på Ari Fuld
Neste artikkelTi grunner til at du IKKE bør delta i årets Operasjon Dagsverk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.