Se opptak av våre sendinger fra Israel

MIFF sendte flere direktesendinger fra Israel. Her kan de sees i opptak.

Ingen flyselskaper vil foreløpig fly direkte fra Norge til Tel Aviv og Israel. (Foto: Philippe-Alexandre Pierre/Flickr)
Se MIFFs direktesendinger fra Israel i opptak. (Foto: Philippe-Alexandre Pierre/Flickr)
 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

Onsdag 31. oktober åpnet Norwegians direkterute mellom Oslo og Tel Aviv. Det ble markert med fest på Gardermoen. MIFF-journalist Bjarte Bjellås var til stede og sendte direkte fra åpningsfesten. Se sendingen i opptak her:

MIFF sendte også flere direktesendinger fra Israel. Vår første sending var fra Gamlebyen i Jerusalem. Den kan du se i opptak her:

I Jerusalem besøkte vi også Vestmuren og ble vitne til bar mitzva:

Dødehavet er en populær destinasjon – både for israelere og turister. MIFF sendte direkte fra det som er verdens laveste punkt:

Nabolaget Neve Tzedek i Tel Aviv er blitt et populært sted, spesielt blant unge mennesker. Her kan du se opptak av vår direktesending derfra:

Vi ble også med ut i båt hvor vi kunne følge solnedgangen i Middelhavet. Også dette ble sendt direkte. Først i denne sendingen:

Så i denne sendingen, på grunn av litt tekniske problemer:

Den siste direktesendingen fra Israel ble sendt fra stranden i Tel Aviv. Med over 30 varmegrader i luften og nesten tilsvarende i havet tok Bjarte Bjellås seerne med på en omvisning på den vakre stranden, som nå takket være Norwegians nye direkterute bare er fem timer unna Oslo:

Forrige artikkel17 dødsfall på 20 dager på Route 90
Neste artikkelOktober 2018 var tidenes beste måned for den israelske turismen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -