Tel Aviv lovprises i Norges største reisemagasin, men se hva de får seg til å skrive helt til slutt!

«Tel Aviv er en av de neste års hotteste storbyer og en kulinarisk komet,» skriver Magasinet Reiselyst i sin siste utgave.

Faksmile av forside og side 32 og 33 av Magasinet Reiselyst desember 2018.
Faksmile av forside og side 32 og 33 av Magasinet Reiselyst desember 2018.

Magasinet Reiselyst oppgir at de er Norges største reisemagasin med 93.000 lesere. I sin desember-utgave er «Trendy Tel Aviv» og Norwegians nye direkterute fra Oslo satt på forsiden. Inne i magasinet er det viet åtte sider til reportasje av journalist Mari Bareksten. Hun deltok på Norwegians pressetur i forbindelse med åpningen av direkteruten. Også MIFFs journalist Bjarte Bjellås har rapportert fra denne turen.

Reportasjen i reisemagasinet er full av vakre bilder fra Tel Avivs by-, mat- og strandliv. «Med dagtemperaturer på rundt 20 grader om vinteren, og en strandstripe som strekker seg nesten langs hele byen, er Tel Aviv den perfekte kombinasjon av strand og storby,» skriver Reiselyst.

«At Tel Aviv er smakfull er ingen tvil – enten du er veganer, vegetarianer eller fleksitarianer. Men det er også en by for festløvene,» skriver de mot slutten av reportasjen. Du finner også mange andre gode tips blant annet om transport, overnatting og spisesteder.

Nederst i en faktaramme på siste side finner du denne formuleringen: «Reiselyst vil presisere at vi med denne reportasjen ikke støtter opp om Israels politikk, men at vi på grunn av den nye direkteruten ønsker å gi våre lesere et inntrykk av hva byen har å by på av opplevelser.»

MIFF vil presisere at Magasinet Reiselyst ikke pleier å komme med slike disclaimers om noen andre land. Eller støtter kanskje Norges største reisemagasin Vietnams, Estlands, Thailands, Romanias, Nederlands, Irlands, Portugals og Sveriges politikk? (Dette er ikke et tilfeldig utvalg, men noen av landene det er rapportert fra på reisemagasinets nettside 6. desember.)

  • Hva tror du? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.
Faksmile fra side 40 i Magasinet Reiselyst desember 2018.
Faksmile fra side 40 i Magasinet Reiselyst desember 2018.
Forrige artikkelMener Hizbollah skulle bruke tunnelene til å beleire israelsk by
Neste artikkelHer er svaret utenriksminister Søreide ga til Moxnes
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.