Tel Aviv lovprises i Norges største reisemagasin, men se hva de får seg til å skrive helt til slutt!

Faksmile av forside og side 32 og 33 av Magasinet Reiselyst desember 2018.
Faksmile av forside og side 32 og 33 av Magasinet Reiselyst desember 2018.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Magasinet Reiselyst oppgir at de er Norges største reisemagasin med 93.000 lesere. I sin desember-utgave er «Trendy Tel Aviv» og Norwegians nye direkterute fra Oslo satt på forsiden. Inne i magasinet er det viet åtte sider til reportasje av journalist Mari Bareksten. Hun deltok på Norwegians pressetur i forbindelse med åpningen av direkteruten. Også MIFFs journalist Bjarte Bjellås har rapportert fra denne turen.

Reportasjen i reisemagasinet er full av vakre bilder fra Tel Avivs by-, mat- og strandliv. «Med dagtemperaturer på rundt 20 grader om vinteren, og en strandstripe som strekker seg nesten langs hele byen, er Tel Aviv den perfekte kombinasjon av strand og storby,» skriver Reiselyst.

«At Tel Aviv er smakfull er ingen tvil – enten du er veganer, vegetarianer eller fleksitarianer. Men det er også en by for festløvene,» skriver de mot slutten av reportasjen. Du finner også mange andre gode tips blant annet om transport, overnatting og spisesteder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nederst i en faktaramme på siste side finner du denne formuleringen: «Reiselyst vil presisere at vi med denne reportasjen ikke støtter opp om Israels politikk, men at vi på grunn av den nye direkteruten ønsker å gi våre lesere et inntrykk av hva byen har å by på av opplevelser.»

MIFF vil presisere at Magasinet Reiselyst ikke pleier å komme med slike disclaimers om noen andre land. Eller støtter kanskje Norges største reisemagasin Vietnams, Estlands, Thailands, Romanias, Nederlands, Irlands, Portugals og Sveriges politikk? (Dette er ikke et tilfeldig utvalg, men noen av landene det er rapportert fra på reisemagasinets nettside 6. desember.)

  • Hva tror du? – Skriv ditt svar i kommentarfeltet under.
Faksmile fra side 40 i Magasinet Reiselyst desember 2018.
Faksmile fra side 40 i Magasinet Reiselyst desember 2018.


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag