– Israel kan erstatte Kanariøyene som foretrukket feriedestinasjon

Ryanair-sjef Michael O'Leary ser stort potensiale i turismen til Israel.
Sjefen for Ryanair tror mange vil bytte ut strendene på Kanariøyene med strendene i Israel. (Foto: Dana Friedlander)
Sjefen for Ryanair tror mange vil bytte ut strendene på Kanariøyene med strendene i Israel. (Foto: Dana Friedlander)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Sjefen for det irske lavprisselskapet Ryanair, Michael O’Leary, besøkte nylig Israel. Der annonserte han planer om storsatsing på Israel, som han mener er en av de mest lovende turistdestinasjonene, skriver Yedioth Ahronoth.

I forbindelse med besøket møtte Ryanair-sjefen representanter for turistdepartementet og luftfartsmyndighetene i den jødiske staten.

– Vi kan bringe mange millioner flere til Israel. Vi kan vokse så fort som myndighetene tillater oss, fortalte O’Leary til TV-kanalen Channel 13.

Ryanair skal også være interessert i å opprette en base i Israel for å kunne øke antallet flygninger dit. Selv om rekordmange turister besøkte i Israel i fjor, over fire millioner mennesker, mener O’Leary at potensialet er større.

– Jeg mener det er potensiale for en betydelig vekst i turismen hit. Israel er av de mest forfriskende destinasjonene, sier han og legger til:

– Folk er lei av steder som Kanariøyene. Israel har fantastiske strender og utrolig god mat. Hvis vi kan tilby fornuftige priser så kan Israel med sitt gode vær og vakre strender bli en foretrukket destinasjon, sier O’Leary.

Til sommeren vil Ryanair ha 28 ukentlige avganger til Israel fra tolv forskjellige destinasjoner. I fjor fraktet flyselskapet over en halv million europeere til Israel. Også mange israelere brukte flyselskapet til å besøke destinasjoner i Europa. Selskapet startet med flyvninger til Israel i 2015.

Nylig åpnet Israels andre internasjonale flyplass utenfor Eilat ved Rødehavet. Flyplassen har i starten potensiale til å ta imot over to millioner passasjerer.

I oktober 2018 åpnet Norwegian den første direkteruten mellom Norge og Israel. Les MIFFs reisebrev fra åpningen av ruten: Bare fem timer til Israel.

Ryanair-sjef Michael O'Leary har stor tro på Israel som feriedestinasjon. (Foto: WTTC Global Summit 2015)
Ryanair-sjef Michael O’Leary har stor tro på Israel som feriedestinasjon. (Foto: WTTC Global Summit 2015)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise