Snart får du billig overnatting i Tel Aviv

Men dette tilbudet er ikke for dem som er glad i privatliv.

Spot Hostel vil tilby turister billig overnatting i Tel Aviv, blant annet ved å leie ut telt innendørs. (Foto: Spot Hostel)
Spot Hostel vil tilby turister billig overnatting i Tel Aviv, blant annet ved å leie ut telt innendørs. (Foto: Spot Hostel)

Overnatting i Tel Aviv kan være dyrt og ta et stort jafs av feriebudsjettet. Det håper Spot Hostel å endre på, når de i april åpner et nytt lavpristilbud.

– Det er ingen tvil om at overnatting i Tel Aviv er dyrt. Det synes vi er dumt og motstridende til ønsket om å lokke turister til hit. Turister bruker nesten alle sine penger på overnatting, framfor å bruke de på selve turen og alt man kan finne på her, sier Naama Shviki i Spot Hostel til Lonely Planet.

Konseptet deres kan sammenlignes med «kapselhotellene» man finner i for eksempel Japan. Dette er kapsler man kan overnatte i for en billig penge. Spot Hostel har tilpasset konseptet for å passe bedre inn i Midtøsten.

I tillegg til kapslene tilbyr Spot Hostel også andre former for overnatting, som passer enslige, par, små grupper og til og med familier. I en stor innendørs sal har de også satt opp 30 telt, som det er mulig å leie.

Prisene på overnatting vil ligge på litt over 200 kroner natta og oppover.

– Vi ønsker å tilby turister et rent, godt og morsomt sted å overnatte uten at det trenger å koste dem skjorta, sier Shviki om det nye konseptet sitt.

Det nye tilbudet åpner nord i Tel Aviv, nær Tel Aviv port og park Hayarkon.

Hvis privatliv ikke er det viktigste når du er på ferie, kan du snart sikre deg billig overnatting i Tel Aviv. (Foto: Spot Hostel)
Hvis privatliv ikke er det viktigste når du er på ferie, kan du snart sikre deg billig overnatting i Tel Aviv. (Foto: Spot Hostel)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise