Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Så mange nordmenn har besøkt Israel i år

Norske Kygo publiserte dette bildet i forbindelse med sitt opphold i Israel. (Foto: Kygo)
Norske Kygo publiserte dette bildet i forbindelse med sitt opphold i Israel i 2017. (Foto: Kygo)
Kraftig vekst i antallet turister fra Norge.

Tall fra israelske turistmyndigheter viser at rekordmange nordmenn har besøkt Israel i løpet av årets fire første måneder. Siden nyttår og fram til mai har 6400 nordmenn feriert i Israel. Det er en økning på 24 prosent i forhold til 2018 og en økning på hele 49 prosent i forhold til 2017. Hovedårsaken til økningen skyldes nok at Norwegian i november åpnet en direkterute.

For etter at nordmenn fikk muligheten til å fly direkte til Israel fra Oslo har antallet norske turister økt kraftig. I november 2018, den første måneden med direkterute, økte andelen norske turister med 40 prosent. I fjor besøkte 16.100 nordmenn Israel. Til sammenligning var det 13.800 turister i 2017.

Hvis den positive trenden fortsetter vil det i løpet av året komme over 20.000 turister fra Norge til Israel. Aldri tidligere har så mange norske turister besøkt den jødiske staten.

Totalt har 34.500 personer fra de nordiske landene – Norge, Sverige, Danmark og Finland – besøkt Israel så langt i år. Det er en vekst på fem prosent i forhold til 2018 og 34 prosent i forhold til 2017. Alle landene har en økning i antallet turister til Israel i år – utenom Sverige. 10.900 svensker har besøkt Israel så langt i år – mot 12.3000 i fjor. En nedgang på 11 prosent.

Ønsker du å våkne opp i et solfylt Tel Aviv? Med Norwegians direkterute er byen bare fem timer unna. (Foto: Bjarte Bjellås)
Ønsker du å våkne opp i et solfylt Tel Aviv? Med Norwegians direkterute er byen bare fem timer unna. (Foto: Bjarte Bjellås)

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart