Planlegger å åpne for flere turister

Nå vurderer å Israel å åpne opp også for individuelle turister.
Tel Aviv er en av byene som er klare for å ta imot turister igjen når grensene åpnes. (Foto: Israelske turistmyndigheter)

23. mai åpnet Israel opp for vaksinerte turister i gruppereiser fra enkelte land. Da hadde landet vært stengt for all turisme i over ett år. Nå kan det også bli åpnet opp for individuelle turister igjen, skriver Times of Israel.

Datoen som vurderes er 1. juli. Det vil i første omgang ikke dreie seg om turister fra alle land, men fra land med lavt smittetrykk. Israel har flere planer om å få i gang turismen igjen, blant annet med reklamekampanjer, store internasjonale begivenheter og intensiver for å få flere flygninger til feriebyen Eilat ved Rødehavet.

Koronapandemien er mer eller mindre utryddet i Israel etter landet raske vaksinasjonsprogram. Mens det under toppen av pandemien i januar kunne være opp mot 10.000 smittetilfeller om dagen, er det de siste dagene registrert godt under ti smittetilfeller. Israel har i stor grad fjernet alle restriksjonene, for både vaksinerte og uvaksinerte, som ble iverksatt for å forhindre spredning.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise