Tel Aviv kåret til verdens gøyeste by

Byen som aldri sover er kåret til en av verdens beste byer.
Innbyggerne i Tel Aviv koser seg på stranden på en varm sommerdag den 8. juni 2021. (Foto: Miriam Alster/Flash90)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Det internasjonale kulturmagasinet Time Out har kåret de 37 beste byene i verden. Magasinet har fått meningene til 27.000 byboere fra hele verden om mat, kultur, uteliv, lokalsamfunn, nabolaget, lykke og andre faktorer i deres egne byer – som samfunnsprosjekt, grønne lunger og bærekraft.

På den totale oversikten kommer Tel Aviv på en 8. plass over de beste byene i verden, men når det kommer til kategorien «moro» går den israelske byen helt til topps. Ingen av byene i kåringen er gøyere enn Tel Aviv. Når det kommer til mat og drikke scorer også Tel Aviv høyt og ender på 2. plass.

Tel Aviv er den høyest rangerte byen i Midtøsten, med Dubai på 26. plass og Abu Dhabi på 30. plass som eneste konkurrenter på lista. Den amerikanske byen San Fransisco havnet øverste på listen over de beste byene totalt sett, mens den nederlandske hovedstaden Amsterdam kom på andreplass.

Tel Aviv ble grunnlagt i 1909, nesten 40 år før etableringen av den moderne staten Israel, av et par titalls familier som fordelte det som den gangen var et øde landområde gjennom et lotteri. I dag har byen over 460.000 innbyggere, mens flere millioner bor i områdene rundt Tel Aviv.

Det er ikke første gang Tel Aviv blir anbefalt som reisemål.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise