Israelsk toppinvestor talte hos MIFF

I september 2008 ble Jonathan Medved kåret av New York Times til en av de ti amerikanerne som har hatt størst innflytelse i Israel. Da topp-investoren i forrige uke kom til Oslo som gjest hos USAs ambassadør, ville han gjerne også holde et foredrag for MIFF.
Jonathan Medved.
Jonathan Medved.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Mandag 22. april talte Jonathan Medved, direktør for selskapet OurCrowd, på et ekstraordinært møte i MIFF Oslo. Du kan se det interessante foredraget her. Tolking til norsk er ved Bengt-Ove Nordgård, leder for MIFF Østfold.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise