Stakkars barn!

Det er synd på boikott-tilhengerne av Israel om dagen. Kanskje aller mest synd er det på deres barn og barnebarn, som aldri vil få prøve “tidenes kuleste leketøy” eller se storfilmen Batman vs. Superman.

Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)
Flyidéen til israeleren Shai Goitein er blitt så populært at han snart har samlet inn mer enn ti ganger mer enn opprinnelig ønsket beløp på Kickstarter. Gal Gadot blir nok også populær som Wonder Woman i storfilmen Batman vs. Superman. (Foto: isRealli, flickr.com)

Neste år kommer “tidenes kuleste leketøy” på markedet, melder Dagbladet. Mange norske barn vil aldri kunne styre et motordrevet papirfly fra sin smart-telefon, fordi deres foreldre eller besteforeldre boikotter Israel. Tenk bare hvor mange barn som kunne fått dette som gave av de 340.000 medlemmene i Fagforbundet. Men det er ingen sjanse. Tidenes kuleste leketøy er oppfunnet av israeleren Shai Goitein.  Et “overveldende flertall” i Fagforbundet vedtok boikott av Israel så sent som på landsmøtet i november.

Ulykken for boikott-tilhengernes barn og barnebarn fortsetter videre  inn i 2015. Storfilmen Batman vs. Superman skal lanseres 17. juli 2015, men det er mange norske barn som aldri vil kunne få se den. Vi tenker da på barna og barnebarna til de nordmenn som støtter kulturell boikott av Israel. Hvorfor? Den israelske skuespilleren og modellen Gal Gadot skal ha en av hovedrollene.

Vi ønsker boikott-tilhengerne lykke til med å holde sine barn og barnebarn langt unna all israelsk teknologi og kultur!

 

Forrige artikkelPave og statsmann besøker Israel i 2014
Neste artikkelLa det boble for miljøet og fredelig sameksistens
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.