Superhelten slo knockout på boikottere

Til tross for boikott fra flere arabiske land slår Wonder Woman alle rekorder.
Politikere i Libanon ønsker å forby filmen «Wonder women» fordi skuespiller Gal Gadot er fra Israel. (Foto: Warner Bros)
Filmen «Wonder Woman» med skuespiller Gal Gadot fra Israel er tidenes mest suksessfulle superhelt-film. (Foto: Warner Bros)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Storfilmen om superhelten «Wonder Woman» ble boikottet av flere arabiske land fordi filmens ledende skuespillerinne er israelske Gal Gadot. Under Gaza-krigen i 2014 publiserte Gadot et innlegg på Facebook hvor hun hyllet israelske soldater som «risikerer sitt liv for å beskytte mitt land mot de forferdelige handlingene til Hamas». Innlegget fikk stor oppmerksomhet da det ble publisert.

Men boikotten har ikke rammet filmen nevneverdig. For «Wonder Woman» er den mest innbringende superhelt-filmen, som ikke er en oppfølger, i historien. Dermed har den tjent inn mer penger enn filmen som tidligere lå på topp, 2002-utgaven av Spider-Man. «Wonder Woman» har tjent inn over 6,2 milliarder kroner så langt.

Den israelske skuespilleren skrev en takkemelding til fansen på Twitter;

«Wonder Woman» er basert på en tegneserie fra DC Comics. De står også bak tegneseriehelter som Batman og Superman. Filmen hadde Norgespremiere 16. juni. Warner Bros, selskapet bak filmen, har allerede begynt å planlegge en oppfølger. Det er ventet at «Wonder Woman 2» kommer i desember 2019, skriver Ha’aretz.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise