Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Norske medier forteller ikke at ALLE landene Aurora skal spille i er involvert i territoriale konflikter

Aurora på Stavernfestivalen i 2018. (Foto: Tore Sætre, Wikimedia Commons)
Fire av landene er involvert i konflikter med hverandre.

14. og 15. november skal den norske artisten Aurora ha konserter i Tel Aviv. Etter at Klassekampen skrev om Palestinakomiteens protester 2. oktober, har VG og NRK kastet seg på. Norske medier er alltid mange nok til å jage i flokk når det gjelder saker som sverter Israel. «Palestinske artistar: – Aurora støtter opp om kvitvasking av Israel sin okkupasjon av Palestina», er overskriften hos NRK.

Ingen av de norske journalistene har sett på hvilke andre land Aurora skal ha konsert i denne høsten: Frankrike, Storbritannia, Irland, Singapore, Japan og Sør-Korea.

Alle disse – uten unntak – er involvert i territoriale konflikter. Er det slik at Aurora støtter Sør-Koreas de-facto kontroll over Liancourt Rocks i Japan-havet når hun holder konsert i Sør-Korea 30. november, mens konsertene i Japan noen dager tidligere er et signal om at hun støtter Japans krav på øygruppen? Hvordan våger Aurora å støtte opp om Sør-Koreas hvitvasking av okkupasjonen?

Frankrike er involvert i en lang rekke territorielle konflikter. Det hindrer ikke Aurora i å stille opp i Paris 2. november.

Også Storbritannia og Irland har innbyrdes territorielle konflikter. Hvem er det egentlig Aurora hvitvasker når hun opptrer i begge land?

Aurora skriver følgende i en kommentar til NRK:

«Eg liker godt å blande politikk og musikk. Og snakke om nestekjærleik og empati. Om kjærleik og styrke. Alt ein skulle tru alle menneske visste alt om, men som vi likevel trenge musikk til å minne oss på. Musikk er veldig vakkert sånn, at det kan røre i menneske utan å vere ein lærar, og leie menneske utan å vere ein leiar. Musikk berre vekker ting i oss som vi alt er skapt for å vere, eller å føle på. Og eg kan ikkje la nokon sin politikk stoppe meg i å dra til menneske og røre i dei. Eg trur det er det beste ein musikar kan gjere. Og kanskje det viktigaste.»

Send din takk til artisten AURORA fordi hun holder konserter i Israel.
1. Klikk på denne lenken: https://www.facebook.com/iamAURORA/
2. Skriv din takk på Facebook-siden til Aurora.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart