Norske medier forteller ikke at ALLE landene Aurora skal spille i er involvert i territoriale konflikter

Fire av landene er involvert i konflikter med hverandre.

Aurora på Stavernfestivalen i 2018. (Foto: Tore Sætre, Wikimedia Commons)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

14. og 15. november skal den norske artisten Aurora ha konserter i Tel Aviv. Etter at Klassekampen skrev om Palestinakomiteens protester 2. oktober, har VG og NRK kastet seg på. Norske medier er alltid mange nok til å jage i flokk når det gjelder saker som sverter Israel. «Palestinske artistar: – Aurora støtter opp om kvitvasking av Israel sin okkupasjon av Palestina», er overskriften hos NRK.

Ingen av de norske journalistene har sett på hvilke andre land Aurora skal ha konsert i denne høsten: Frankrike, Storbritannia, Irland, Singapore, Japan og Sør-Korea.

Alle disse – uten unntak – er involvert i territoriale konflikter. Er det slik at Aurora støtter Sør-Koreas de-facto kontroll over Liancourt Rocks i Japan-havet når hun holder konsert i Sør-Korea 30. november, mens konsertene i Japan noen dager tidligere er et signal om at hun støtter Japans krav på øygruppen? Hvordan våger Aurora å støtte opp om Sør-Koreas hvitvasking av okkupasjonen?

Frankrike er involvert i en lang rekke territorielle konflikter. Det hindrer ikke Aurora i å stille opp i Paris 2. november.

Også Storbritannia og Irland har innbyrdes territorielle konflikter. Hvem er det egentlig Aurora hvitvasker når hun opptrer i begge land?

Aurora skriver følgende i en kommentar til NRK:

«Eg liker godt å blande politikk og musikk. Og snakke om nestekjærleik og empati. Om kjærleik og styrke. Alt ein skulle tru alle menneske visste alt om, men som vi likevel trenge musikk til å minne oss på. Musikk er veldig vakkert sånn, at det kan røre i menneske utan å vere ein lærar, og leie menneske utan å vere ein leiar. Musikk berre vekker ting i oss som vi alt er skapt for å vere, eller å føle på. Og eg kan ikkje la nokon sin politikk stoppe meg i å dra til menneske og røre i dei. Eg trur det er det beste ein musikar kan gjere. Og kanskje det viktigaste.»

Send din takk til artisten AURORA fordi hun holder konserter i Israel.
1. Klikk på denne lenken: https://www.facebook.com/iamAURORA/
2. Skriv din takk på Facebook-siden til Aurora.

Forrige artikkel– «Jeg er klar» til å utfordre Netanyahu som Likud-leder
Neste artikkelAurora på rett spor
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.