Spinkel skriftstørrelse fikk svaksynt sosialist fra Sola til å svikte Den Store Saken

Det skjedde en tragedie på Sola i Rogaland denne uken.
Skjermdump fra Nrk.no 10. juni 2020.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

SATIRE

Den svaksynte sosialisten fra Sola hadde alltid vært trofast mot Den Store Saken. Ingen skulle kunne være i tvil. Tidligere folkevalgt og gruppeleder for parti som støtter Den Store Saken. Check. Ansatt i mektig arbeidstakerorganisasjon som støtter Den Store Saken. Check.

Men denne uken gikk hun på en smell.

– Jeg brukte ti minutt på å lete etter norske poteter, og trodde jeg hadde fått bingo, sier den svaksynte sosialisten til NRK Rogaland.

Om det hadde gått for lang tid etter forrige optikertime, eller om hun hadde lagt lesebrillene igjen hjemme, er ukjent for MIFF. Men det var i hvert fall først etter at hun kom hjem fra Meny, at hun oppdaget katastrofen. Med stor uthevet skrift og store bokstaver stod det: «PAKKET I NORGE».

Hjertet begynte å hamre i brystet til den svaksynte sosialisten. Det begynte å demre for henne hva dette kunne bety. Da hun finleste etiketten litt bedre så hun til sin forferdelse at opprinnelseslandet til potetene var – hold dere fast – Israel.

Da tok den svaksynte sosialisten opp mobilen, med hardware og software utviklet i Israel, og postet et bilde på Twitter. «Meny villeder og skjuler tyvegods – potetene er fra iSrael, men det er nesten umulig å finne ut av. Frekt og utgjort!»

Alle måtte nå få hjelp til å forstå at dette hadde vært et uhell. Den svaksynte sosialisten måtte renvaske seg ikke bare på Twitter. Med velvillig hjelp av NRK ble mer israelsk teknologi tatt i bruk for å kringkaste nyheten om den spinkle skriftstørrelsen til hele landet. NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten “Pakket i Norge” er skjult av en finger.

Nå ble sorgen vendt til glede for den svaksynte sosialisten. Hun hadde igjen vist seg trofast mot Den Store Saken, hun hadde fått Meny til å gi henne pengene tilbake for potetene og Bama til å samtykke i at navnet til Den Store Tyven var skrevet med for liten skriftstørrelse. Gladmelding, skrev hun på Facebook. I det nyheten spredte seg til den svaksynte sosialistens Facebook-venner bidro de alle til å styrke Facebooks forsknings- og utviklingsavdeling i Israel.

Selv avviser Sola-damen at hun er svaksynt.

– Jeg har både briller og leseforståelse, hevder hun på Facebook.

Oppdatering

Denne setningen ble lagt til noen timer etter første publisering: “NRK sørget forøvrig å illustrere saken med et bilde der den store teksten “Pakket i Norge” er skjult av en finger. “Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise