Boker

Viser alle 8 resultater

 • Fordrivelsen

  kr 348,00
  Kjøp
  Den nye boken til Lyn Julius forteller hvordan tre tusen års jødisk sivilisasjon i arabiske land ble borte over natten. Uten kjennskap til denne historien er det umulig å forstå Israels situasjon og hvordan israelske ledere og befolkning tenker og hvorfor de handler slik de gjør, skriver stortingsrepresentant Hans Fredrik Grøvan i forordet. 464 sider.
 • Førti år i forsvar for Israel er en nydelig jubileumsbok som feirer at Med Israel for fred (MIFF) er førti år. Boken forteller hvor vi kommer fra, hva vi er og gjør og hvor vi vil og hvordan du kan hjelpe. Boken sendes til deg uten ekstra forsendelseskostnad. 128 sider. Se eksempelsider.
 • Voldtekten av Palestina.
  Oppdraget var å sikre etableringen av et jødisk nasjonalhjem. Men britene gjorde alt som stod i deres makt for å stanse prosjektet. Voldtekten av Palestina beskriver britenes store svik mot jødene i mandatområdet fra 1917 til 1938. Du får også en solid innføring i det jødiske folkets historiske tilknytning til området og sionismens tidlige historie. 496 sider.
 • Ta jøden!

  kr 298,00
  Kjøp
  Ta jøden! beskriver opplevelsen til gonzo-journalisten Tuvia Tenenbom på en syv måneders reise i Israel og på Vestbredden. Det blir lattervekkende og lærerike møter med jøder og palestinere. Tenenbom blottstiller dem alle med sin skarpe penn og vidd og får leseren til å gråte av latter. Du vil aldri se på Israel på samme måte igjen.
 • I boken Hvorfor Israel? forklarer forfatterne Conrad Myrland og Odd Myrland hvorfor det jødiske folk må ha sin egen stat. Det var ingen feil at Israel ble opprettet, tvert imot ville det vært en løsning på dagens flyktningkrise om andre etniske og religiøse minoriteter i Midtøsten også fikk sin egne stater. Boken gir svar på et stort antall dagsaktuelle spørsmål om Israel og Midtøsten.
 • På salg!

  Løgnindustrien

  kr 298,00 kr 249,00
  Kjøp
  I boken Løgnindustrien avslører den israelske veteranjournalisten Ben-Dror Yemini den anti-israelske propagandaens løgner. Det har vært stor etterspørsel etter løgnindustriens varer og tjenester i Norge. Derfor er denne boken veldig viktig. Løgnindustrien ble lansert på norsk i oktober 2015.
 • På salg!

  Israel under lupen

  kr 298,00 kr 149,00
  Kjøp
  Israel under lupen avslører arabernes frimerkekrig mot Israel. Arabiske stater har illustrert store deler av Israels historie på frimerker. Når filatelisten Olav Vidar Landsverk kommenterer og korrigerer propagandaen blir det en unik, spennende og lærerik reise fra britisk mandattid til i dag.
 • På salg!

  Halvmåne og hakekors

  kr 298,00 kr 149,00
  Kjøp
  Halvmåne og hakekors avslører alliansen som holdt på å kvele Israel i fødselen. Viktig for alle som ønsker å forstå bakgrunnen for dagens konflikt. Israel ble opprettet for sent til å redde Europas jøder, men i tide til å bli en nødhavn for jøder fra arabiske land.
0

Your Cart