– E1-bygging vil ikke forhindre palestinsk stat

Det er "rett og slett ikke sant" at byggeaktiviteten i E1 mellom Jerusalem og Ma'aleh Adumim er et hinder for å få opprettet en palestinsk stat, sa statsminister Benjamin Netanyahu mandag.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu (Foto: GPO)

– Jeg forstår ikke hvordan dette, i forhold til landområder, vil forhindre en palestinsk stat, sa Benjamin Netanyahu mandag, som kommentar til det internasjonale presset Israel har kommet under etter at de ga grønt lys til videre planarbeid for utbygging i området.

– Det er rett og slett ikke sant, la han til.

Netanyahu forklarte at planene er godkjent av regjeringen, som konsekvens av manglende forhandlingsvilje på palestinsk side.

– Hamas’ ledere tar åpent til orde for å utslette staten Israel. Hvor er sinnet over det? Hvor er alle FN-resolusjonene? Hvor var PA-president Mahmoud Abbas? Ingenting skjedde. Alt var stille, veldig stille. Vel, det kan vi ikke akseptere. Israel vil ikke forbli stille, sa Netanyahu.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise