Bosetterleder på BBC Hardtalk

– Den mest grunnleggende menneskerettighet er retten til å leve. Jeg håper min datter i framtiden slipper å dra til skolen i en pansret buss på grunn av terrorangrep. Dersom det skjer, kan vi gjøre voldsomme framskritt, sier Dani Danny, bosetterleder og Likud-politiker til BBC.

Det ble ofte tøffe ordvekslinger mellom Likud-politikeren Dani Danny (t.v.) og BBCs programleder Stepen Sackur. (Skjermdump fra BBC)
Det ble ofte tøffe ordvekslinger mellom Likud-politikeren Dani Danny (t.v.) og BBCs programleder Stepen Sackur. (Skjermdump fra BBC)
Sidsel Wold.
Sidsel Wold.

Da NRKs daværende Midtøsten-korrespondent Sidsel Wold forsvarte sin Israel-dekning for Kringkastingsrådet i april 2011, gjorde hun det klart at hun “ikke kunne ta bosetternes narrativ”. ” Jeg kan ikke i mine reportasjer for eksempel, eller NRK, ta bosetternes verdenssyn som rettesnor, som kompass,” erklærte Wold også senere i forklaringen. Les Wolds selvforsvar og MIFFs faktasjekk.

Det er tydelig at BBCs Stepen Sackur heller ikke aksepterer bosetternes verdenssyn, men han ga dem likevel mikrofonen denne uken, da han inviterte bosetterlederen Dani Dayan til BBC Hardtalk.

Se hele det 25 minutters programmet her.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cTl0QrkJPc[/youtube]

 

Forrige artikkelPalestinsk tv-propaganda
Neste artikkelIsraelsk partidebatt på engelsk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.