– Hvis jeg vinner valget vil ambassaden bli flyttet til Jerusalem

Leder av det Konservative partiet i Canada kommer med et valgløfte.
De Konservatives statsministerkandidat Erin O'Toole lover å flytte ambassaden til Jerusalem hvis han vinner valget. (Foto: Wikipedia)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Erin O’Toole, leder av det Konservative partiet i Canada, lover at hvis hans parti vinner det kommende føderale valget vil Canadas ambassade i Israel bli flyttet til Jerusalem, skriver Israel Hayom.

– Dette var en forpliktelse jeg gjorde for mange år siden. Israel er en nær alliert av Canada, en venn, et demokrati i et sted av verden som trenger mer demokrati. Vi vil flytte vår ambassade og respektere at hovedstaden er Jerusalem, sier statsministerkandidaten.

Å flytte ambassaden til Jerusalem er også programfestet av det Konservative partiet. Skal det skje må O’Toole og hans parti overvinne sittende statsminister Justin Trudeau. Valget i Canada finner sted 20. september.

Fire land har for øyeblikket sine ambassader i Jerusalem, det er USA, Guatemala, Kosovo og Honduras. I tillegg har flere land, som Tsjekkia og Ungarn, ambassadekontor i Jerusalem.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise