Flertallet av israelerne ville støttet tilbaketrekning

En undersøkelse viser at 55 prosent av den israelske befolkningen trolig vil støtte Netanyahus eventuelle tilbaketrenkningsplan, som en del av en fredsavtale med PA.
Statsminister Benjamin Netanyahu, under en seremoni ved Yad Vashem. (Foto: Kobi Gideon, GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu, under en seremoni ved Yad Vashem. (Foto: Kobi Gideon, GPO)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Skulle statsminister Benjamin Netanyahu lykkes med å få på plass en fredsavtale med palestinerne og be folket avgi sin dom, vil 55 prosent trolig støtte den tilbaketrekningsplanen han har forhandlet fram. 20 prosent av velgerne svarer at de er usikre, så “velgerpotensialet” hans er stort, skulle det bli en folkeavstemning om fredsplanen. 25 prosent svarer at de trolig eller definifivt er imot en Netanyahu-forhandlet tilbaketrekningsplan.

Undersøkelsen til Ha’aretz ble utført fire dager etter at USAs utenriksminister John Kerry offentliggjorde at kun detaljer gjenstår før Israel og PA møtes til forhandlingsbordet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise