– Netanyahu mener fortsatt at løsning med to stater er best

Det sier Ron Dermer, Israels ambassadør til USA.
USAs president Barack Obama (f.v.) tok i mot Israels nye Washington-ambassadør Ron Dermer i Det hvite hus. (Foto: @AmbDermer, Twitter.com)
USAs president Barack Obama (f.v.) tok i mot Israels nye Washington-ambassadør Ron Dermer i Det hvite hus. (Foto: @AmbDermer, Twitter.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– Statsminister Benjamin Netanyahu mener fortsatt at den beste løsningen på konflikten med palestinerne er en tostatsløsning, hvor en demilitarisert arabisk stat anerkjenner den jødiske staten Israel, sa Ron Dermer, Israels ambassadør til Washington, torsdag 28. juli.

Israels statsminister er klar til å fremforhandle en slik løsning, understreket ambassadøren under et møte på sidelinjen av Demokratenes store politiske møte i Philadelphia. I det nye politiske programmet til Republikanerne er en tidligere formulering om to stater tatt ut. USAs president George W. Bush (Rep) var den første presidenten som åpent tok til orde for etableringen av en palestinsk stat.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise