– Samarbeid med Israel gir uante muligheter

Færøyene har åpnet et representantkontor i Israel.
John Rajani er Færøyenes representant i Israel. Han ser stort potensiale i samarbeid med Israel. (Foto: Skjermdump)

Nylig åpnet Færøyene et representantkontor i Israel. I den forbindelse har MIFF intervjuet Færøyenes representant i Israel, John Rajani.

I intervjuet forteller Rajani blant annet om det store potensialet det er for samarbeid mellom Færøyene og Israel innen områder som turisme, fiske, landbruk og ikke minst teknologibedrifter, hvor Israel er verdensledende.

Rajani forteller også om færøyingenes store kjærlighet til Israel og hvorfor det er så viktig å besøke Israel for å få en bedre forståelse av landet.

Færøyenes representant i Israel skryter også av den varme og gjestfrie mottakelsen han fikk fra både det offisielle Israel og israelere på gata, som gjerne ville vite mer om øygruppen med drøyt 50.000 innbyggere. Rajani har også et mål om å få flere israelere til å spise færøysk laks.

Se hele intervjuet med den færøyske representanten i Israel her:


---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise