IDF drepte tre infiltratører

Israelske soldater stasjonert på den egyptiske grensen jaktet og drepte et tremannslag av terrorister som hadde tatt seg inn i Negev fra Egypt onsdag. For første gang på mer enn ti år skjedde det at Israel på denne måten opplevde infiltrasjon fra egyptisk territorium. Andre nyheter 28. februar - Fra flere steder på Vestbredden, Gaza og Jerusalem meldes det i dag om palestinske angrep mot israelske mål. - En kvinnelig palestinsk selvmordsbomber skadet tre politimenn onsdag kveld. - En palestinsk arbeider drepte sin sjef i Atarot onsdag morgen, med to pistolskudd i hodet. - Kronprins Abdullah av Saudi-Arabia forventer at Den arabiske Liga skal støtte fredsplanen hans.

Israelske soldater stasjonert på den egyptiske grensen jaktet og drepte et tremannslag av terrorister som hadde tatt seg inn i Negev fra Egypt onsdag. For første gang på mer enn ti år skjedde det at Israel på denne måten opplevde infiltrasjon fra egyptisk territorium.

Andre nyheter 28. februar
– Fra flere steder på Vestbredden, Gaza og Jerusalem meldes det i dag om palestinske angrep mot israelske mål.
– En kvinnelig palestinsk selvmordsbomber skadet tre politimenn onsdag kveld.
– En palestinsk arbeider drepte sin sjef i Atarot onsdag morgen, med to pistolskudd i hodet.
– Kronprins Abdullah av Saudi-Arabia forventer at Den arabiske Liga skal støtte fredsplanen hans.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkel22.000 palestinere dro etter at IDF gikk inn
Neste artikkelSallah Tarif trekker seg
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise