Vil skape et forent palestinsk lederskap

Konfliktnivået mellom Arafats nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jibril Rajoub, og tidligere sjef for de palestinske sikkerhetsstyrkene på Gaza-stripen, Mohammed Dahlan er i ferd med å bli redusert, i følge palestinske kilder som Ha’aretz gjengir. Egypts president Hosni Mubarak arbeider intensivt for å skape et forent palestinsk lederskap frem mot sitt eget Washington-besøk i midten av april. Dersom […]

Konfliktnivået mellom Arafats nasjonale sikkerhetsrådgiver, Jibril Rajoub, og tidligere sjef for de palestinske sikkerhetsstyrkene på Gaza-stripen, Mohammed Dahlan er i ferd med å bli redusert, i følge palestinske kilder som Ha’aretz gjengir. Egypts president Hosni Mubarak arbeider intensivt for å skape et forent palestinsk lederskap frem mot sitt eget Washington-besøk i midten av april. Dersom de to mektige palestinerne kan samarbeide, håper Egypt de kan presse selvstyremyndighetens sikkerhetsstyrker til å bekjempe terrorgrupper i egne rekker. (30.03)

Forrige artikkelIrritert over lekkasjer til media
Neste artikkelJeg kan lage ny koalisjonsregjering på én dag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.