Egyptisk helikopter i israelsk luftrom

Et egyptisk helikopter fløy søndag inn over israelsk luftrom uten godkjenning, uten å forlate det igjen før etter 25 minutter.

mi-8 helikopteret fløy over Negev-ørkenen i det fire jagerfly ble bedt om å fly opp på sidene av helikopteret for å kontakte det per radio. De lyktes ikke. Først da IAF avfyrte varselskudd returnerte det til egyptisk luftrom, skriver Yedioth Aharonoth. – Piloten fløy i lav hastighet og svarte ikke over radio, forklarer en kilde i luftforsvaret. Umiddelbart etter hendelsen sendte Israels sikkerhetsledelse en offisiell klage til Kairo.

Forrige artikkel– Vi vil endre Midtøsten dersom utbygging fortsetter
Neste artikkel– Angrep på Iran ville skapt regional konflikt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no