Egyptisk helikopter i israelsk luftrom

Et egyptisk helikopter fløy søndag inn over israelsk luftrom uten godkjenning, uten å forlate det igjen før etter 25 minutter.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

mi-8 helikopteret fløy over Negev-ørkenen i det fire jagerfly ble bedt om å fly opp på sidene av helikopteret for å kontakte det per radio. De lyktes ikke. Først da IAF avfyrte varselskudd returnerte det til egyptisk luftrom, skriver Yedioth Aharonoth. – Piloten fløy i lav hastighet og svarte ikke over radio, forklarer en kilde i luftforsvaret. Umiddelbart etter hendelsen sendte Israels sikkerhetsledelse en offisiell klage til Kairo.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise