– Vi vil samarbeide med islamistpresident i Egypt

I et intervju med Hæren Radio sier statsminister Benjamin Netanyahu at regjeringen vil samarbeide med en eventuell islamistpresident i Egypt, så lenge vedkommende respekterer fredsavtalen mellom landene.

Netanyahu (t.v.) ønsker å samarbeide med hvilken som helst president i Egypt. (Foto: GPO)
Netanyahu (t.v.) ønsker å samarbeide med hvilken som helst president i Egypt. (Foto: GPO)

På Hærens Radio ble statsminister Benjamin Netanyahu intervjuet tirsdag før den kommende minnedagen for falne soldater og terrorofre  i Israel. Blant annet snakket regjeringslederen om situasjonen i Egypt og muligheten for at landet kan få en islamistisk president.

– Jeg er villig til å forhandle med hvem som helst for å opprettholde freden, uten spørsmål, sa Netanyahu under intervjuet.

Han tror båndene mellom Egypt og Israel kan bevares uansett hvem som blir valgt som president i nabolandet.

Forrige artikkelIsrael minnes sine 22.993 falne soldater
Neste artikkelPA innskrenker ytringsfriheten ytterligere
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no