– Israelere har stor respekt for det egyptiske folk

Egypts president Mohammed Morsi under demonstrasjonene på Tahrir-plassen i fjor. (Foto: Bora S. Kamel)
Egypts president Mohammed Morsi under demonstrasjonene på Tahrir-plassen i fjor. (Foto: Bora S. Kamel)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I et vennligsinnet brev skriver Peres at Israel ønsker å opprettholde sine gode relasjoner med sin nabo i sør og at israelerne har stor respekt for det egyptiske folk. Morsi ble lørdag tatt i ed etter å ha vunnet presidentvalget.

– Som en som var delaktig i prosessen som førte til undertegnelsen av en fredsavtale mellom ditt land og mitt, vet jeg at både Egypt og Israel ser viktigheten av fred og stabilitet i vår regionen, som noe som tjener begge våre folk og regionen som helhet. Vi i Israel har alle stor respekt for Egypt og det egyptiske folk, som var pionerer og viste veien til fred og forsoning i regionen. Vi vet at arbeidet fortsatt ikke er fullført, heter det i brevet.

Siden Morsi ble valgt som president i Egypt har han indikert at han ønsker å opprettholde freden med Israel, opplyser Times of Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag