Bilbombe drepte ti egyptiske soldater

En bilbombe rammet onsdag en egyptisk militærkonvoi nord på Sinai-halvøya og tok livet av 10 soldater. 35 andre er såret. Angrepet fant sted i nærheten av Gaza.
Illustrasjon: Google Earth
Illustrasjon: Google Earth
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Onsdagens terrorangrep rett utenfor byen El-Arish er et av de dødeligste som har inntruffet på Sinai-halvøya, opplyser Reuters.

Soldatene var på vei i konvoi til grenseovergangen til Gaza-stripen, Rafah, da en bilbombe gikk av. Ingen har foreløpig tatt på seg ansvaret for hendelsen, men det er grunn til å tro at det blant annet skjer i sammenheng med Egypts kamp mot de palestinske smuglertunnelene inn til Gaza. De siste månedene har en rekke angrep mot egyptiske soldater funnet sted over hele Sinai.

Sunnimuslimske terrororganisasjoner, som Hamas og al-Qaida, er skuffet over at det egyptiske militæret styrtet den upopulære presidenten Mohamed Morsi i juli. Morsi hadde en ledende posisjon i Det muslimske brorskap og er sammen med mange andre av islamistorganisasjonens ledere satt under husarrest eller i fengsel.

Se innslaget om hendelsen til World Business News:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uoNlIf7bQM8[/youtube]

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise