Sinai-terrorister halshogde ti personer

Terrorgruppen Welayat Sinai har halshogd ti personer de anklaget for å spionere for Israel og Egypt.
Skjermdump fra videoen publisert av Welayat Sinai.
Skjermdump fra videoen publisert av Welayat Sinai.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Egyptiske medier har tirsdag publisert det som Jerusalem Post og nyhetsbyrået Reuters beskriver som en “grusom video”. Videoen viser terrorister fra gruppen Welayat Sinai som halshugger ti menn og deretter kaster dem langs en vei i Nord-Sinai. Før halshoggingen får terroristene mennene til å bekjenne at de er kollaboratører med den israelske sikkerhetstjenesten Mossad og egyptiske militærstyrker.

Welayat Sinai sier henrettelsene er et svar på den egyptiske hærens ødeleggelser av boliger nord i Sinai. 4. januar startet Egypt evakueringen av minst 1.200 boliger langs grensen mot Gaza-stripen. For å utvide buffersonen fra fem hundre meter til én kilometer, skal disse boligene ødelegges. Egypt ønsker å fjerne de underjordiske tunnelene i området for å hindre at våpen blir eksportert fra Gaza til terrorister på Sinai.

Welayat Sinai har forbindelser til Islamsk Stat.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelAmbassadør Raphael Schutz i MIFF Grenland: Den aktuelle situasjonen
Neste artikkelPalestinerne foretrekker alle utenom Netanyahu
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise