Nei til antisemittisme

Arabiske og muslimske land har arbeidet for å få i gjennom en antisemittisk resolusjon på FNs Verdenskonferanse i Durban. EU lover nå å motarbeide dette, opplyser statssekretær Michael Melchior. I den arabiske resolusjonen sies det at sionisme "er en bevegelse som er basert på rasemessig overlegenhet". Resolusjonen oppfordrer også verdens nasjoner om ikke å annerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

Arabiske og muslimske land har arbeidet for å få i gjennom en antisemittisk resolusjon på FNs Verdenskonferanse i Durban. EU lover nå å motarbeide dette, opplyser statssekretær Michael Melchior.
I den arabiske resolusjonen sies det at sionisme “er en bevegelse som er basert på rasemessig overlegenhet”. Resolusjonen oppfordrer også verdens nasjoner om ikke å annerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelHvorfor er det krig?
Neste artikkelMøtes neste uke
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise