Hardt ut mot Arafat

EU er ofte blitt kritisert av den israelske regjering for å være pro-palestinsk. Derfor kom det som en overraskelse da de 15 medlemslandene i går gikk sammen om en oppfordring til Arafat om å ødelegge terrornettverkene til Hamas og Islamsk hellig krig. EU krever også at Arafat offentliggjør en slutt på den væpnede intifadaen på arabisk.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

EU er ofte blitt kritisert av den israelske regjering for å være pro-palestinsk. Derfor kom det som en overraskelse da de 15 medlemslandene i går gikk sammen om en oppfordring til Arafat om å ødelegge terrornettverkene til Hamas og Islamsk hellig krig. EU krever også at Arafat offentliggjør en slutt på den væpnede intifadaen på arabisk.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

  • Nøkkelord
  • EU
Forrige artikkelLager bedre bærbare
Neste artikkelBarn skadet av granat
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise