Isolasjonen virker

- Beslutningen om å holde Yassir Arafat i husarrest i Ramallah hadde en "enorm psykologisk effekt", både på ham selv og på palestinerner, sier en høytstående europeisk diplomat. Han la til at det nå vil være en stor feil av noe europeisk land å invitere Arafat på besøk.

– Beslutningen om å holde Yassir Arafat i husarrest i Ramallah hadde en “enorm psykologisk effekt”, både på ham selv og på palestinerner, sier en høytstående europeisk diplomat. Han la til at det nå vil være en stor feil av noe europeisk land å invitere Arafat på besøk.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkel– Roen er synsbedrag
Neste artikkelForhandle med Arafat?
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise